Pagina's

maandag 24 januari 2011

jaknikkers

 's morgens wordt ik het beste wakker  met het ochtend journaal. Mijn levenspartner zucht weleens waarom ik liever de ellende van de wereld zie dan eerst een kop thee met en ontbijtje. Ik hou nu eenmaal van bewegende beelden. Maxim Verhagen vol in beeld en met geluid op het scherm: Nederland gaat  weer aan zijn oliekoe gaat tappen om het peil van de staatskas aan te vullen. Toen de journalist doorvroeg of de burger dan misschien toch nog het kwartje van Kok kreeg zei hij zonder blikken of blozen dat het huishoudboekje van de staat nog lang niet klopt en dat ze nog steeds meer uitgeven  dan ontvangen!!!!!!!.
En dan brullen ze uit Den Haag dat wij  de broekriem nog maar stevig moeten aanhalen. Lieve mensen als wij niet uitkwamen met onze huishoudcentjes dan had je honger aan het einde van de maand!
Wanneer komen er eens mensen aan het bewind die niet alleen soberheid prediken maar ook het goede voorbeeld geven!  De mensen die zich matigen ook eens belonen!   Wie weet gebeurd dit nog eens en leven we toch in een sprookje

1 opmerking: