Pagina's

woensdag 19 januari 2011

Alles klein 1:12

In de wereld van 1:12 , de poppenhuiswereld is alles op schaal  gemaakt. Het is wonderlijk hoeveel mensen deze hobby beoefenen en wat er allemaal te zien  te maken en te kopen is. De meest prachtige kunstwerkjes van handvaardigheid  en ook massa productie.
In het hele land zijn er individuen en groepjes die hun poppenhuis en alles wat er bij hoort tot juweeltjes maken. Er is een groot aantal winkeltjes gespecialiseerd in deze kleine materie en materialen. 6 jaar terug vond ik een bouwpakket van een baskisch huis. Heb dit met liefde gebouwd  en ingericht. Sommige meubeltjes zelf gemaakt  Mijn schoonvader maakte ook wat meubeltjes.
Verder werd er geborduurd, genaaid geverfd en geplakt. Ik ben er nog steeds erg blij mee. Nu schilder ik ook kleine portretjes en ikoontjes. gelukkig spreek en lees ik meerdere talen en dat vergroot je kennis gebied. Zo zijn duitse, engelse en spaanse bladen  naast de nederlandse een welkome informatie bron.Op de home pagina zie je mijn baskische huis en de koets die ik heb gebouwd. Door in groepjes te werken leer en doe je verdere inspiratie op. Mijn website  heet  http://www.odoz.nl/ ook daar kun je zien waar ik mee bezig ben
Deze rubriek in mijn blogje wil ik mijn ondervindingen in kwijt en hoop nieuw contacten te leggen met andere
miniaturisten.

1 opmerking:

  1. Tjongejonge, jij gaat even lekker voortvarend van start. Nu valt er meteen al het een en ander te lezen. Gezellig!

    BeantwoordenVerwijderen