Pagina's

zondag 1 april 2012

Dickens Dickens Dickens!

Dickens Dickens ,Dickens,

Bijna iedereen heeft wel eens iets gelezen of gezien van de schrijver Charles Dickens. Zijn verhalen zijn verfilmd  en er zijn zelfs  musicals over gemaakt en de boeken zijn door de tijd heen onverslijtbaar  gebleken voor een ieder die graag leest.
In Deventer wordt er al vele jaren het Dickens festival een week voor de kerst gehouden. De Bergstraat verandert dan in Dickensstijl. Een lust om te bekijken.
In het jaar van Dickens heeft het blad Poppenhuizen en Miniaturen (P&M) een wedstrijd uitgeschreven voor miniaturisten om een miniatuur scene ,  1:12 project , te maken die slaat op één van de verhalen van Charles Dickens .  In Deventer zullen ze te zien zijn die dagen van het festival voor kerst in 2012 voor publiek !
Je denkt "dit is leuk"en je geeft je op. Daarna ga je spitten in wat en hoe. Je komt er achter wat een werk je je op je hals haalt. Ik bof met een groep mede miniaturisten  waarvan er in ieder geval 3 me gaan helpen  een mooi resultaat te maken. Behalve in dit blog je kun je lezen op de site van P&M over de vorderingen van de diverse mede miniaturisten wat zij aan het doen zijn.
Je kunt door je waardering te laten horen de kandidaten steunen. Ga dus kijken!
Wij gaan een scene uit Great Expertations maken. Na dat we hadden door gesproken over het hoe en wat zijn we hier aan een klein onderdeel bezig . Het maken van bloemdecoratie!
We houden je op de hoogte, lees binnekort deel 2

Geen opmerkingen:

Een reactie posten